58 37 22 11 / 58 37 18 90

Vores telefoner lukker 30 min før klinikkens lukketid.

Book en tid

Om os

Klinikken, der er på over 300 kvm, er indrettet således, at der er taget hensyn til at skabe optimale forhold for patienterne, så behandlinger og patientpleje har primært fokus. Klinikken er udstyret med nyeste teknologi for at opnå de bedste behandlingsløsninger og et højt informationsniveau overfor vores patienter.

Receptionsområdet, der er lyst og venligt, er indrettet så gangbesværede og handicappede har uhindret adgang til hele området. Vi er placeret i gadeplan.Der er gratis kaffe. Ønsker man at besøge klinikken inden en eventuel tidsbestilling, er man altid meget velkommen til at kigge forbi.

Personale
Vi hjælper dig med at bevare et smukt smil – hele livet. På vores tandklinikker kan vi tilbyde behandlinger af høj kvalitet udført af erfarne tandlæger og af vores tandplejer. Du vil på klinikkerne møde et serviceminded personale, der vil gøre alt for, at du skal føle dig tryg under behandlingen. Vi udfører alle former for tandbehandlinger. Vi anvender kun gennemtestede materialer og anerkendte metoder. Dette er med til at sikre dig den mest optimale effekt af din behandling.

I vores tandbehandling benytter vi de nyeste teknologiske hjælpemidler, f.eks. elektronisk patientjournal, digital røntgen m.m. Dette sikrer dig den bedst mulige behandling, information og kommunikation. Det er vigtigt for os med en professionel behandling, baseret på et personligt tillidsforhold mellem patient og tandlæge/tandplejer.

 

Tandlæger

Shanti Rani Digebjerg

Aysun Hayta

Niels Peter Juul

Rikke Sofie Jørgensen

Tandplejer

Camille

Simone

Kirurg

Simon Schlosser

Klinikassistenter

Louise

Eva

Elisabeth

Majken

Klinikassistentelev

Cecilie

Receptionister

Jette

Karin

Servicemedarbejder

Tina

Top